Tranzmission är dragshowgruppen som mixar det bästa av svensk & amerikansk dragshowkultur. Vi har vår bas I Göteborg. Vi uppträtt runt om i landet, även internationellt, som Köpenhamn
London samt New York.

Tranzmission bildades Hösten 1999, vi har jobbat som signum på de flesta stora natt klubbarna I Göteborg genom åren.

Vår målsättning har alltid varit att försöka förnya och exprimentera fram ett högst eget signum inom svensk dragshow. Därför väljervi att jobba mycket med färg form & fantasi, men behåller ändå stommen I den traditionella dragshowkulturen. våga vara ful är något vi alltid tagit fasta på. Därför drar vi många av våra parodier & nummer ett snäpp längre & extremare än vad som kankse kan anses vara nödvändigt av den stora massan.Frågor och svar

ÄR NI TJEJER?
- Nej vi är inga tjejer, vi har inga önskningar att så bli heller. Vi är showartister som uppträder med kvinnliga attribut och parodierar & hyllar kvinnor I alla dess former.


VEM SMINKAR ER? VART KÖPER NI KLÄDER?

- Vi sköter allt själva, allt från perukuppsättningar till make up. Vi syr & designar 90 % av våra kostymer själva, resterande importerar vi. Vi producerar våra nummer & shower med eget material och klipper & mixar showerna själva. Det är det som är tjusningen med att jobba med dragshow. I Tranzmission är vi delaktiga allt, från ideé till färdigt scenproduktion.


ÄR DET KUL ATT JOBBA SOM TRANSA?
Transa är ett ord man får leva med. Transa är igentligen en helt annan sak om ni slår I ordboken. Vi är showartister & den rätta benämningen är dragshowartist eller Dragqueen.
Visst är det roligt annars skulle vi inte hålla på, ibland kan det vara tufft och tar emot. Det ligger mellan 20-30 arbetstimmar för ett nummer från scratch så det är hårt slit och inget kommer gratis eller görs sig själv.

KAN MAN BOKA ER FÖR EN PRIVAT FEST?
Ja absolut, vi gör många skräddarsydda arrangemang. För information om bokning, kontakta oss.